Gunoi-de-grajd.jpg

De câteva zile, ploieștenii din cartierul Nord, zona centrală dar și Malu Roșu sunt obligați să suporte un miros greu, de fecale. După nenumărate sesizări la Garda de Mediu și după ce Observatorul Prahovean a publicat un articol pe această temă, autoritățile au început verificările și au identificat sursa poluării. 

Astfel, potrivit Danei Tudorache de la la Garda de Mediu Prahova, în urma cercetărilor a fost identificată o societate agricolă din comuna Blejoi, care are în exploatare mai multe terenuri din zona cartierului Albert. Mai exact în spatele vilelor. 

Alertă de poluare în Ploiești! În zona de Nord miroase a hazna

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Administratorii firmei au cumpărat mai multe tone de îngrășământ natural (bălegar) pe care l-au depozitat pe terenurile pe care le cultivă și au început să le împrăștie. Cum în această perioadă temperatura a fost ridicată pe durata zilei și a bătut vântul spre Ploiești, mirosul îngrozitor s-a așezat peste oraș. 

După verificări comisarii Gărzii de Mediu au solicitat sistarea acțiunii de împrăștiere a bălegarului până când vremea va permitea desfășurarea procesului în condiții normale, fără să creeze disconfort. 

Totodată comisarii au început verificarea modului în care îngrășământul a fost achiziționat. 

foto ilustrativ gorjeanul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.