VIDEO-Femeie care vindea zarzavat pe trotuar în Malu Roșu, dusă încătușată la secție

0
agent0i-logan-malu-rosu.jpg

agent0i-logan-malu-rosu.jpg

Scene desprinse dintr-o comedie neagră s-au petrecut miercuri după amiază în cartierul ploieștean Malu Roșu. O tânără care vindea legume și zarzavat de toamnă pe trotuarul din fața măcelăriei Pion a fost luată pe sus de polițiști, încătușată și dusă la secție pentru declarații. 

Se pare că oamenii legii au recurs la acest comportament, care nu le face cinste într-o asemenea situație, după ce tânăra ar fi refuzat să-și strângă taraba improvizată. Dialogul între femeia care vindea roșii, ceapă, ardei și verdețuri și polițiști a fost unul plin de ironii și amenințări. 

Într-un final, excesul de zel a pus din nou Poliția Română într-o lumină proastă. Imaginea a doi bărbați care se chinuie să încătușeze o femeie a stârnit reacția trecătorilor care au taxat decizia polițiștilor. 

Ne vedem nevoiți să precizăm că nu încurajăm comerțul ilicit și că situația din această după amiază putea fi rezolvată în cel puțin trei moduri pașnice. Adevărații polițiști, atât cei din cadrul SICE cât și de la alte departamente, se confruntă în fiecare zi cu situații delicate în încercarea de a asigura ploieștenilor un climat de siguranță socială și condiții normale pentru a-și face cumpărăturile de toamnă.

Cât despre modul în care cel de-al treilea agent venit la fața locului încerca să-și ajute colegii ”acoperindu-i”, ne vom abține de la comentarii. Fața lui spune totul.

Imediat după publicarea imaginilor, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a făcut următoarele precizări: 

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, conducerea inspectoratului de politie a demarat verificări cu privire la modul de organizare a acțiunii polițiștilor, cât și cu referire la modul în care s-a realizat intervenția acestora.”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău