fbpx

agent0i-logan-malu-rosu.jpg

Scene desprinse dintr-o comedie neagră s-au petrecut miercuri după amiază în cartierul ploieștean Malu Roșu. O tânără care vindea legume și zarzavat de toamnă pe trotuarul din fața măcelăriei Pion a fost luată pe sus de polițiști, încătușată și dusă la secție pentru declarații. 

Se pare că oamenii legii au recurs la acest comportament, care nu le face cinste într-o asemenea situație, după ce tânăra ar fi refuzat să-și strângă taraba improvizată. Dialogul între femeia care vindea roșii, ceapă, ardei și verdețuri și polițiști a fost unul plin de ironii și amenințări. 

Într-un final, excesul de zel a pus din nou Poliția Română într-o lumină proastă. Imaginea a doi bărbați care se chinuie să încătușeze o femeie a stârnit reacția trecătorilor care au taxat decizia polițiștilor. 

Ne vedem nevoiți să precizăm că nu încurajăm comerțul ilicit și că situația din această după amiază putea fi rezolvată în cel puțin trei moduri pașnice. Adevărații polițiști, atât cei din cadrul SICE cât și de la alte departamente, se confruntă în fiecare zi cu situații delicate în încercarea de a asigura ploieștenilor un climat de siguranță socială și condiții normale pentru a-și face cumpărăturile de toamnă.

Cât despre modul în care cel de-al treilea agent venit la fața locului încerca să-și ajute colegii ”acoperindu-i”, ne vom abține de la comentarii. Fața lui spune totul.

Imediat după publicarea imaginilor, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a făcut următoarele precizări: 

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, conducerea inspectoratului de politie a demarat verificări cu privire la modul de organizare a acțiunii polițiștilor, cât și cu referire la modul în care s-a realizat intervenția acestora.”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Național
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Incendiu la un duplex din Florești, Cluj - VIDEO

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit, duminică, în comuna Floreşti din Cluj pentru stingerea unui incendiu. Flăcările au afectat două locuințe de pe strada Sub Cetate și două persoane au...