agent0i-logan-malu-rosu.jpg

Scene desprinse dintr-o comedie neagră s-au petrecut miercuri după amiază în cartierul ploieștean Malu Roșu. O tânără care vindea legume și zarzavat de toamnă pe trotuarul din fața măcelăriei Pion a fost luată pe sus de polițiști, încătușată și dusă la secție pentru declarații. 

Se pare că oamenii legii au recurs la acest comportament, care nu le face cinste într-o asemenea situație, după ce tânăra ar fi refuzat să-și strângă taraba improvizată. Dialogul între femeia care vindea roșii, ceapă, ardei și verdețuri și polițiști a fost unul plin de ironii și amenințări. 

Într-un final, excesul de zel a pus din nou Poliția Română într-o lumină proastă. Imaginea a doi bărbați care se chinuie să încătușeze o femeie a stârnit reacția trecătorilor care au taxat decizia polițiștilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne vedem nevoiți să precizăm că nu încurajăm comerțul ilicit și că situația din această după amiază putea fi rezolvată în cel puțin trei moduri pașnice. Adevărații polițiști, atât cei din cadrul SICE cât și de la alte departamente, se confruntă în fiecare zi cu situații delicate în încercarea de a asigura ploieștenilor un climat de siguranță socială și condiții normale pentru a-și face cumpărăturile de toamnă.

Cât despre modul în care cel de-al treilea agent venit la fața locului încerca să-și ajute colegii ”acoperindu-i”, ne vom abține de la comentarii. Fața lui spune totul.

Imediat după publicarea imaginilor, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a făcut următoarele precizări: 

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, conducerea inspectoratului de politie a demarat verificări cu privire la modul de organizare a acțiunii polițiștilor, cât și cu referire la modul în care s-a realizat intervenția acestora.”

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg