ambulanta tanar

Duminică seara în jurul orei 19.30 un tânăr în vârstă de 20 de ani, plin de sânge, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței Prahova din zona centrală a Ploieștiului. Deși inițial a circulat informația potrivit căreia acesta a fost victima unei înjunghieri deoarece prezenta o plagă frontală, s-a stabilit că adolescentul fusese agresat. 

 

Tânăr de 20 de ani rănit în centrul Ploieștiului

Potrivit surselor observatorulph.ro tânărul a fost agresat în urma unui conflict verbal pe care l-ar fi avut cu o tânără pe Bulevardul Republicii, în zona rondului 2. În urma discuției pe care ar fi avut-o cu fata, acesta s-ar fi urcat într-un autobuz care mergea spre centrul Ploieștiului și a coborât în zona galeriilor comerciale. 

Aici însă a fost așteptat de tatăl fetei care era însoțit de încă un bărbat și care i-ar fi aplicat adolescentului în vârstă de 20 de ani mai multe lovituri în zona feței. Toate persoanele implicate în scandal sunt domiciliate în Ploiești, în Bariera București. 

 

Tânărul a fost transportat de un echipaj al SAJ Prahova la Județean unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Totodată cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații.

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cea mai simplă metodă de divorț în România din 2018

Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. Dacă soții se înțeleg și nu au copii sub...