L-ați văzut? Un bărbat în vârstă de 81 de ani din Valea Doftanei este căutat de familie

0

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce un bărbat în vârstă de 81 de ani din Valea Doftanei a dispărut fără urmă de trei zile.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30 polițiștii Postului de poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că tatăl său, Crețu Niculae, în vârstă de 81 ani ar fi plecat în ziua de 10 ianuarie a.c., de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime aproximativ 1.65 m, greutate de aproximativ 65 de kg, păr de culoare alb, față prelungă, ochi negri, poartă ochelari de vedere și are o problemă la piciorul stâng, din acest motiv merge șchiopătat.

La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare maro, pulover din lână de culoare gri, bocanci de culoare neagră, căciulă din blană de culoare neagră, având asupra sa un baston din lemn.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău