Piramida energetică de la Sfinx a adunat, din nou, sute de oameni. Fenomenul paranormal rar a avut loc ,astăzi, la ora 16.45

0

Fără nicio explicație științifică, ziua de 28 noiembrie este ziua în care sute de oameni se adună pe Platoul Bucegilor, la Sfinx, pentru a vedea, la apus, cum razele soarelui construiesc o piramidă energetică în jurul uriașului „sculptat” de natură în stâncă. Fenomenul paranormal rar s-a format, astăzi, 28 noiembrie 2021, la ora 16.45. Spectacolul a fost unul intens, în ciuda temperaturilor scăzute și a viscolului.

Cercetătorii susțin că Sfinxul este cel mai vechi simbol sacru al nostru. A existat și pe vremea regatelor dacice, care îl venerau pe zeul Zamolxis. Fenomenul care are loc anual, în data de 28 noiembrie, ar fi legat, se spune, de o legendă. Ar fi apărut în ziua în care Decebal și-a ucis fiul, chiar în acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.

Oamenii urcă pe 28 noiembrie până la Sfinx, pentru a asista la spectacolul unic oferit de soare, care apune peste munți, formând o piramidă gigantică, despre care se spune că ar avea puteri vindecătoare.

Razele soarelui formează un efect de lumină, interpretat drept o piramidă magică, plină de energii puternice, pe care doar inițiații le pot simți. Razele coboară asupra imensului megalit, iar pământul din jurul său emană energii binefăcătoare foarte puternice. Mulți spun că, la asfințit, apar globuri energetice, iar pământul din jurul Sfinxului îți poate oferi liniștirea sufletului, dar și vindecarea trupului și a spiritului.

Vorbim, cu adevărat, despre o minune a naturii, munții Bucegi fiind considerați un punct energetic foarte puternic, mai puternic decât oricare altul din România.

Sfinxul este locul unde se adună șuvoaie de energie, oamenii povestind că au văzut în jurul acestei formațiuni stâncoase, care seamănă cu un cap de om pe care se află o cușmă de dac, lumini bizare și scântei apărute de nicăieri.

Forma megalitului a fascinat și continuă să fascineze întreaga lume.

Este comparat cu Sfinxul din Egipt, de la care a preluat numele. Diferența este că dacă despre Sfinxul din Egipt se spune că a fost construit de către om, despre Sfinxul din Bucegi se spune că a fost sculptat de vânt în mii, poate zeci de mii de ani.

Poveste sau nu, după mai bine de 2000 de ani, mulți curioși încă așteaptă apusul în singura zi în care, spun ei, chipul straniu este îmbrățișat de razele soarelui, care formează o piramidă magică. Unii susțin că au văzut-o de multe ori, alții… niciodată.

sursa foto – muntii-bucegi.ro

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău