Cum arată salonul Spitalului Movila din Ploiești după ce au ars de vii doi pacienți – FOTO

0

Un incendiu care a izbucnit în această dimineață la Spitalul Movila din Ploiești s-a soldat cu moartea a doi pacienți, de 74 și 75 de ani, care erau tratați de covid.

În urma incendiului, alți 16 pacienți au fost transferați la UPU, iar o infirmieră care a suferit arsuri a ajuns la Spitalul Floreasca.

Salonul în care a izbucnit incendiul și în care au ars de vii cei doi pacienți era dotat cu senzori de monitorizare a nivelului de oxigen din aer, dar și cu o ușă de exterior, prin care se putea aerisi.

Incendiul a izbucnit în momentul în care o infirmieră încerca să conecteze la oxigen unul dintre cei doi pacienți care au murit.

Detalii aici:De la ce a izbucnit incendiul la Spitalul Movila din Ploiești soldat cu moartea a doi pacienți. Primele ipoteze

Iată cum arată salonul în care au murit cei doi pacienți:

Imagini cu exteriorul clădirii

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău