Un ploieștean a înșelat trei persoane cu vânzarea unor mașini. Cum acționa

0

Miercuri, 27 octombrie 2021, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte de înșelăciune. Un mandat de aducere a fost pus în executare. 

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna decembrie 2020 până în luna aprilie 2021, un bărbat, din Ploiești ar fi promis unui număr de trei persoane vânzarea a două autoturisme, sens în care acesta ar fi primit avans sau plata integrală, în valoare de 6.000 de Euro și nu ar fi materializat promisiunea făcută.

În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri materiale folosite la activitatea infracțională.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește articolul integral pe icars.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău