Medicul Amin Zahra de la spitalul județean din Ploiești: ”O pacientă tânără m-a rugat să meargă acasă, măcar puțin, cât să-și strângă copilul în brațe!”

2

Medicul specialist în Terapie Intensivă, Amin Zahra, de la spitalul județean de Urgență din Ploiești, a postat pe Facebook rugămintea primită de la o pacientă care a dezvoltat o formă gravă de covid.

Ieri o doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe .

Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!
Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: “Se putea și mai rău!”
Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record!

Citește și Mărturia unei paciente din Prahova, internată cu COVID-19 după ce s-a tratat acasă: „Doamne, fă cu noi mila Ta și dă-ne sănătate!” (VIDEO)

Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri.
Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”
Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!
Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm!
Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România!
Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?
La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei…Ca cea a politicienilor, cea pe românește…Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!
Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală!
După, de multe ori nu se mai poate face nimic!
Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Domnule doctor,
    Am avut intodeauna stima si consideratie pentru cei care au studiat medicina si au ajuns doctori dar vedeti dumneavoastra asteptam o luare de pozitie ferma din partea duneavoastra pentru a nu se ajunge aici nu conteaza ca este politician ,ministru sanatati etc. ei nu au drept de viata si de moarte asupra cetatenilor in schimb aveti un cuvant greu de spus in ce priveste starea de sanatate a populatiei.Nu toti suntem prosti domnule doctor dar macelarirea sistemului de sanatate din care faceti parte a adus populatia in aceasta situatie de neincredere partiala sau totala catalogandu-va spagari si mai stiu eu cum.Eu ca simplu cetatean al acestei tari nu as putea sa mai ies din casa sa stiu ca sunt catalugat astfe si nu din vina mea.Asa ca fac apel la dumneavoastra toate cadrele medicale vindecati-ne intai de puroiul care ne conduce spargeti acel buboi nenorocit si va promit ca nu o sa fiti singuri omenii asteapta capete luminate sa-i conduca pe drumul drept.

  2. Stimati doctori,
    Nu va aud spunand ca in spitale nu exista tratamentul impotriva Covid, ca Arafat a interzis orice operatie chiar si in spitalele non Covid, ca va deranjaza sporul de Covid care va dubleaza salariul etc.
    Singura atitudine a voastra este sa ne spuneti cate o poveste trista, adevarat, si sa incheiati cu „doar vaccinul este solutia”.
    Nimic despre lipsa tratamentelor din spitale. Este si vina voastra!!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău