Percheziții miercuri în Ploiești și Prahova într-un dosar de furt calificat

0

Polițiștii Poliției Municipiului Ploiești au efectuat miercuri șase percheziții domiciliare, în Ploiești, Urlați și comuna Ariceștii Rahtivani la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat.

Cinci mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a rezultat că la data de 7 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui imobil din Ploiești și ar fi sustras o geantă ce conținea acte și bani. În cadrul acestei cauze, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au condus la sediul poliției 4 persoane în vederea audierii.

În cealaltă cauză, polițiștii Secției nr.7 de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 18 octombrie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil din comuna Ariceștii Rahtivani și ar fi sustras mai multe bunuri electrice. 1 mandat de aducere a fost pus în executare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 5.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 80%.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești în vederea probării activităților infracționale și lămuririi cauzelor, sub toate aspectele, fiind indicii că persoanele bănuite ar fi autorii și la alte 2 cauze penale cu autori necunoscuți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău