Vaccinare la chiuvetă în patru cabinete medicale și un centru din Prahova. Unii pacienți au ajuns la spital în stare gravă UPDATE VIDEO

0

Polițiștii au descins astăzi la mai multe adrese din Prahova la persoane suspectate că au făcut parte dintr-o rețea de eliberare în fals a adeverințelor de vaccinare. Ancheta ar fi pornit după ce mai multe persoane care figurau drept vaccinate au făcut o formă gravă de covid, recunoscând că au dat șpagă să obțină certificatul verde. Imagini cu perchezițiile de astăzi la finalul textului.

Potrivit IJP Prahova, activitatea vizează un centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale, printre persoanele implicate fiind și personal medical din cadrul acestor entități.

Citește și Percheziții în Prahova într-un dosar de vaccinări fictive. 35 de persoane, inclusiv asistenți medicali, duși la audieri

Surse din rândul anchetatorilor susțin că perchezițiile au avut loc în centre și la domiciliile suspecților care au beneficiat de ”vaccinarea la chiuvetă” în localitățile Ploiești, Sinaia, Bușteni și Valea Călugărească.

”Faptele urmărite penal sunt de luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, fals informatic și uz de fals. Cu această ocazie vor fi puse in executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspecților” au transmis reprezentanții IJP Prahova.

VIDEO Percheziții în dosarul vaccinării la chiuvetă:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău