Bărbatul din Urlați care și-a răpit, sechestrat și amenințat cu cuțitul fosta iubită a fost reținut

0

Polițiștii prahoveni au derulat ieri o operațiune ca în filme pentru salvarea unei tinere din Urlați, răpită de fostul iubit. Din fericire, finalul a fost unul fericit, iar agresorul a ajuns după gratii.

Filmul evenimentelor

Miercuri dimineață în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol.

Mama victimei a aflat că fostul iubit concubin a luat-o din stația de autobuz și a încercat să o sune, însă aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Imediat, o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului și au intrat în forță, având în vedere starea de pericol în care se putea afla femei.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul respectiv, care o amenința pe fosta iubită cu un cuțit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție.

În urma audierii, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și amenințare.

Cel mai probabil, agresorul va fi adus în instanță cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău