Hoț din Ploiești prins după ce ”a operat” în Filipeștii de Târg

0

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii Secției nr.2 de poliție rurală Florești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că unei femei din comuna Filipeştii de Târg, i-au fost sustrase o sumă de bani şi mai multe bijuterii din autoturismul parcat în curtea imobilului unde locuiește.

Din verificări a reieșit faptul că, în nopatea de 18/19 septembrie a.c., în jurul orei 00.00 femeia ar fi parcat autoturismul personal, în curtea imoblilului unde locuiește, fără însă a-l asigura, întrucât închiderea centralizată nu funcţionează.

A doua zi, în jurul orelor 12:00 s-a deplasat la autoturism, ocazie cu care a constatat că din torpedoul acestuia i-au fost sustrase o sumă de bani și mai multe bijuterii din aur, ce îi aparţineau.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care a reușit identificarea posibilului autor, în persoana unui bărbat de 38 de ani din Ploiești, astfel că a fost condus la sediul unității în vedera audierii, recunoscând fapta comisă.

Ulterior, acesta i-a condus pe polițiști la imobilul unde locuiește, unde depozitase bunurile sustrase dar și o mare parte din bani.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive .

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău