Ceremonie emoționantă la Păulești, astăzi, de Ziua Eroilor

0

Sărbătoare mare în întreaga țară, azi, 10 iunie. Pe lângă Înălțarea Domnului, sărbătorim și Ziua Eroilor, o zi de mare însemnătate, ce marchează lupta pe front pentru credință, dreptate, apărarea țării și întregirea neamului. O festivitate aparte, dedicată acestei zile, a avut loc și în comuna Păulești. Aproximativ 70 de oameni au participat la eveniment și au adus împreună un omagiu înaintașilor eroi.

Ceremonia s-a desfășurat  la Monumentul Eroilor din Parcul cu Castani. Au fost depuse coroane de flori și jerbe în semn de prețuire pentru eroii căzuți la datorie și a avut loc o slujbă de pomenire a acestora. Comuna Păulești este, de altfel, localitatea care a dat mulți eroi ce s-au jertfit pentru patrie în cele două războaie mondiale.

Alături de edilul șef, la manifestarea solemnă au fost prezenți, în semn de respect și adâncă recunoștință pentru cei căzuți pe front, reprezentanți ai Consiliului Local, preoți ai comunei, dar și oameni simpli care au simțit că vor să participe la acest eveniment în semn de omagiu pentru cei ce și-au dat viața pentru țară pe câmpurile de luptă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău