Primarul din Ciorani, Marin Voicu, pus în libertate alături de toate persoanele reținute în dosarul de fraudă electorală

1

Primarul din Ciorani, Marin Voicu, dar și celelalte 16 persoane reținute în dosarul de fraudă electorală au fost puse, joi, în libertate.

Cele 17 persoane au fost reținute pentru 24 de ore în cadrul unui dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de falsificarea documentelor și evidențelor electorale prev. de art. 391 al.1 Cod penal.

Ieri, Parchetul de pe lângă Cutea de Apel Ploiești a anunțat că se efectuează cercetări la după ce, la alegerile din 2020, „membrii secțiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea”.

Vom reveni cu detalii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău