12 percheziții în Ploiești și Câmpina la persoane bănuite de viol și lipsire de libertate – VIDEO

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat, miercuri dimineață, 12 percheziții domiciliare la domiciliile unor persoane din bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. Acțiunile au avut loc la Ploiești și în Câmpina, iar în cauză, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

Potrivit IPJ Prahova, din cercetări „a reieșit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost amenințată cu acte de violență și lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulți bărbați”.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești pentru audieri.

„Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești”, a anunțat IPJ Prahova, care a precizat că, în cauză, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău