UPDATE-Incident pe calea ferată în Prahova. Un tren care circula spre Urziceni a rupt cablurile de înaltă tensiune la ieșirea din Ploiești

0

ISU Prahova a fost solicitat să intervină sâmbătă seara la un incident care s-a produs pe calea ferată care leagă Ploieștiul de Urziceni. Un tren de călători al unei companii private a agățat și rupte cablurile de înaltă tensiune.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că pe calea ferată din zona Stației C. F. Dîmbu a căzut un copac.

Față de cele sesizate s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului unde au constatat faptul că firul II al rețelei de cale ferată Urziceni – Ploiești Sud, în zona Km. feroviar 3 +800 a fost rupt de un arbore care s-a prăbușit din cauze naturale.

Ulterior, crengile căzute au fost acroșate de un tren care circula din direcția Urziceni spre Stați Ploiești Sud, în care se aflau 15 călători, niciunul dintre aceștia nefiind rănit, acești fiind evacuați din tren în condiții de siguranță.

Circulația este oprită pe firul II Urziceni – Ploiești Sud până la remedierea defecțiunii.

Știre inițială

Potrivit primelor informații transmise de autorități, trenul circula pe ruta Ploiești Sud-Urziceni, iar evenimentul s-a produs la ieșirea din Ploiești către Dâmbu.

15 persoane care se aflau în tren au fost evacuate și au fost îndrumate să se deplaseze pe jos către Ploiești

Începând cu ora de 20.24 circulația feroviară este blocată pentru a se asigura intervenția echipajelor.

La locul evenimentului a fost mobilizată o autospecială pentru deblocare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău