Un bărbat din Galați s-a tăiat cu un cuțit pe piept în fața Primăriei Ploiești – FOTO – UPDATE

0

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, din Galați, s-a tăiat cu un cuțit pe piept, luni după-amiază, în fața Primăriei Ploiești, supărat că nu ar fost lăsat să vândă verdețuri în zona Halelor Centrale. Foto la finalul textului.

UPDATE: IPJ Prahova a precizat că bărbatul care s-ar fi autovătămat superficial a fost condus la o unitate medicală de specialitate. „La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 66 de ani  s-ar fi autovătămat superficial (la prima vedere) cu un obiect tăietor-înțepător, pe Bulevardul Republicii, în fața unei instituții publice. La fața locului  a fost solicitată și o ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Polițiștii au aplicat o sancțiune conform Legii nr. 61/1991, fiind confiscat și obiectul tăietor- înțepător”, a anunțat IPJ Prahova.

Știre inițială

Gestul bărbatului, care era în stare de ebrietate, a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta ca acesta să se automutileze.

La fața locului au ajuns rapid echipaje ale Poliției Locale Ploiești, dar și un echipaj al Poliției și unul de la Smurd.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, de fel din Galați, a povestit echipelor de intervenție că este supărat că ar fi fost alungat din zona Halelor Centrale, unde ar fi vrut să vândă verdețuri.

Din fericire, rănile pe care și le-a provocat pe corp au fost superficiale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău