Grevă a angajaților Rosal Ploiești. Reacția primarului Volosevici

0

Numeroși angajați ai operatorului de salubritate Rosal Ploiești au protestat astăzi împotriva întârzierilor salariale. Primăria Ploiești a transmis un comunicat de presă prin care precizează că nu există datorii către Rosal.

Astăzi, numeroși angajai ai Rosal Ploiești au întrerupt lucrul și au declanșat o grevă spontană cerând conducerii plata salariilor restante.

În urma protestului, Primăria Ploiești a transmis următorul comunicat:

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, își exprimă îngrijorarea faţă de situaţia salariaţilor operatorului local de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, care au protestat, astăzi, deoarece nu şi-au primit salariile.

Municipalitatea ploieşteană nu are restanţe la plata facturilor către operatorul S.C. Rosal Grup S.A.

“ Înţeleg situaţia salariaților operatorului Rosal Grup S.A. şi am speranţa că această problemă, care ţine strict de managementul intern al societăţii, să se rezolve cât mai curând.

Având în vedere că, în cursul acestei zile, au existat sincope în desfăşurarea programului de salubritate, la nivelul municipiului Ploieşti, am notificat deja conducerea Rosal Grup S.A. cu privire la respectarea prevederilor contractuale pe care le avem. Totodată, le-am solicitat să ne informeze în ceea ce priveşte măsurile pe care le vor lua în vederea susţinerii cu eficienţă a programului zilnic de salubritate, stabilit de comun acord.

Vom continua să urmărim cu atenţie activitatea tuturor operatorilor de servicii publice. Ploieştenii trebuie să beneficieze de servicii publice responsabile şi de calitate. În cazul în care această situaţie va persista şi va continua să genereze disconfort ploieştenilor, vom dispune sancţiuni, conform prevederilor contractuale pe care le avem cu operatorul S.C. Rosal Grup S.A.” a declarat pe acest subiect primarul Andrei Liviu Volosevici.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău