Trei case au ars în Prahova în ultimele 48 de ore. De la ce au pornit incendiile

Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină weekendul trecut pentru stingerea a trei incendii izbucnite la tot atâtea proprietăți din Ploiești, Gornet și Dumbrava. Focul a izbucnit de la un coș de fum necurățat, respectiv aparate electrocasnice defecte.

Comunicatul ISU Prahova:

Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune o locuință din localitatea prahoveană Gornet. Focul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 15:51, imediat la locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Pompierii militari au reușit să salveze locuințele din apropiere. Focul, a pornit de la un aparat de gătit nesupravegheat ori supraîncălzit.

Un coș de fum necurățat a adus mari probleme unei familii din satul Trestienii de Sus, comuna Dumbrava. Locuința a fost distrusă parțial ca urmare a incendiului care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Pompierii prahoveni au intervenit sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 14:06, cu 3 echipaje de stingere și unul de prim ajutor, pentru stingerea incendiului și înlăturarea consecințelor evenimentului.

Focul a distrus o parte din locuință, bunurile de uz casnic și mobilierul de la mansardă.

Un atelier de strungărie situat pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești a fost mistuit sâmbătă seara, în jurul orei 20:35, după un incendiu violent.

Un tânăr de 22 de ani a fost intoxicat cu fum și a necesitat asistență medicală, însă a refuzat transportul la spital. Vâlvătaia a cuprins atelierul și o parte din locuință, unelte, bunuri de uz casnic, manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Incendiul a pornit din cauza unui aparat electrocasnic defect amplasat ori neizolat corespunzător.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. IN articol mai trebuia sa mentionati daca au sau nu asigurare! Poate asa mai sugeram romanilor sa se asigure facultativ, pernte ca in astfel de cazuri sa primeasca despagubiri!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău