Scandal la Sinaia. Un bărbat acuză că Poliția ignoră reclamațiile sale. Răspunsul IJP Prahova

Un bărbat din Sinaia acuză poliția că refuză să intervină într-un conflict pe care l-ar avea cu mai multe persoane. Acesta susține că ar fi fost bătut iar oamenii legii ignoră reclamația sa.

”Acum două seri, niște persoane au început să mă înjure prin oraș. Am fost la Poliția Orașului Sinaia și nu s-a luat nimic în considerare. M-au chemat a doua zi să vin la Poliție.

Când am plecat de la Poliție spre casă, au început să mă bată. Acele persoane au sărit la mine și au sărit la bătaie. Poliția nu a luat nicio măsură. Tot pe mine m-au încătușat, că sunt vinovat”, susține Andrei Mihai Burtea, prahoveanul care susține că poliția l-a ignorat.

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere pe marginea acestui subiect IJP Prahova. Instituția susține că aspectele sesizate de bărbat nu se confirmă.

”La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat despre faptul că are conflict cu mai multe persoane și este urmărit de un autovehicul.

Din cercetări a rezultat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă, iar pentru că persoana prezenta o stare de agitație psiho-motorie a fost solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Totodată, acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate, unde a rămas internat”, se arată în răspunsul transmis redacției.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău