Ploieștenii ignoră în continuare carantina generală. VIDEO

1

Deși Ordonanța Militară 3 interzice deplasarea populației în afara locuinței cu excepția cumpărăturilor, urgențelor medicale sau la serviciu, în Ploiești nu se respectă aceste restricții.

Iată doar câteva dintre mesajele primite de la cititori:

Buna ziua! Sunt din Ploiești și sunt indignată de atitudinea ploiestenilor si a Poliției Ploiești! Sunt străzile pline de oameni și mașini și nici măcar o mașină de poliție! Am plecat dimineata la muncă ” înarmată „cu adeverința de la angajator + declarația completată și am fost socata sa vad la ora 9.00 pensionari pe strada lume care circula liniștită cu copiii și nici măcar un polițist !Nu e posibil asa ceva!

Am venit la ora 15.30 de la serviciu și în cartierul Malu Roșu,Bulevardul Republicii ,Cina … cartierul Nord …nici un polițist dar lumea circula liniștită ca și cum nu se intampla nimic în lume! Sunt îngrozită de atata inconștiență și indiferenta! Va multumesc !

Nu se respecta nici o lege pe strada Brazdei din Ploiesti. Sunt cel putin 15 insi care fac galagie in fiecare zi, fara sa-i deranjeze nicio forta de ordine. Va trimit ACESTE IMAGINI

Reamintim că cei care nu respectă restricțiile de circulație riscă amenzi iar în cazul furnizării unor informații false polițiștilor chiar și o pedeapsă cu închisoarea.

Astfel, persoanele fizice care ies pe stradă fără documentele respective și sunt prinse pe stradă sau în trafic de polițiști/jandarmi/militari vor fi amendate cu 100 până la 5000 de lei.

Pedepsele pentru persoanele juridice sunt și mai mari, între 1.000 de lei și 70.000 de lei.

Mai mult, dacă autoritățile constată că informațiile din documentele respective sunt false, cetățenii riscă dosar penal, pedeapsa cu închisoarea fiind între 3 luni și 2 ani.

Asta dacă și are cine să aplice sancțiunile!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Toata isteria asta si imobilizarea oamenilor in case NU AU NICI UN EFECT BENEFIC. Faptul ca exista atatia „turnatori” si slugoi care fac uz de tehnologie pentru a-si exhiba micimea si ticalosia, de la adapostul oferit de un stat complet abuziv, terorist si nereprezentativ, explica clar de ce suntem in cacat ca societate.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău