cristina_464a8_14020.jpg

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au format un cuplu la începutul anilor 90. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat după ce jurnalista l-a acuzat pe acesta că este violent. Timpul a liniștit spiritele între cei doi, iar la o zi după confirmarea morții Cristinei Țopescu, artistul a postat câteva rânduri pline de emoție.

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr. apare pe pagina de facebook a artistului:

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drum lin printre îngeri! Vei avea intotdeauna un loc special în sufletul meu”.

Jurnalista a fost descoperită moartă, în propria-i casă, duminică seara, pe 12 ianuarie.

Află MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE DECESUL CRISTINEI ȚOPESCU

 Captură facebook Ștefan Bănică

Capture_973f6.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg