f6b0f970-3cde-401b-9e3b-e6d55a9df6ed_747d0.jpg

Scandal monstru, miercuri dimineața, în jurul orei 1.00, în cartierul Bariera București. Polițiștii au fost solicitați prin 112 să intervină. Chiar și oamenii legii au fost surprinși de ceea ce au găsit la locul incidentului.

Ajunși la locul indicat în apelul de la 112, polițiștii au găsit un tânăr dezbrăcat, extrem de agitat și... gol pușcă. Era împreună cu un prieten, ei fiind agresorii din acest caz. Cei doi sunt în vârtă de 21 și 24 de ani.

Cu puțin timp în urmă, dintr-o sală de jocuri din zonă, doi tineri ieșiseră și porniseră la pas prin cartierul Bariera București. Pe drum s-au întâlnit cu cei doi agresori. Un schimb de replici, din motive deocamdată necunoscute, a degenerat rapid în violență, tinerii ieșiți din sală fiind bătuți crunt. Victimele au 26 și 31 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt tânăr, care a fost martor la scenele cumplite, nu a îndrăznit să intervină, însă a sunat la 112, solicitând sprijinul poliției. Nu a durat mult până la apariția polițiștilor de la Secția 4. Victimele au fost preluate de o ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgențe Ploiești cu multiple leziuni, fracturi de piramidă nazală, traumatisme abdominale și cranio-cerebrale.

Unul dintre agresori a fost găsit de polițiști dezbrăcat, însă nu este cunoscut cu afecțiuni psihice. Conform legii, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost sancționați cu amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei, fiecare. Partea mai gravă a incidentului a adus și deschiderea de dosare penale pentru cei doi. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, precum și pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Revenim cu detalii, cercetarea polițiștilor fiind în plină desfășurare și la această oră. (video exclusiv - cititor observatorulph.ro)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg