fbpx

5c678e33-e100-4cdd-ad1f-b063d819f083.jpg

La data de 19 decembrie, polițiștii din Prahova au efectuat 2 percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 2 persoane au fost reținute, 2 arme letale de vânătoare, 71 tuburi cartușe, 7 kg alice de diferite mărimi, 12 cartușe precum și alte obiecte destinate vânătorii au fost ridicate.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoare au efectuat cele 2 percheziții în localitatea Chiojdeanca, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetările efectuate, au rezultat indicii că persoanele bănuite ar fi folosit diverse arme pentru a bracona animale sălbatice pe raza fondului de vânătoare 43 Lapoș,

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor: 2 arme letale de vânătoare, 71 tuburi cartușe, 7 kg alice de diferite mărimi, 12 cartușe, capse, bure destinate confecționării de cartușe de vânătoare, două binocluri și mai multe cuțite de vânătoare

2 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Ulterior, cele 2 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de arestare preventivă.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg