5c678e33-e100-4cdd-ad1f-b063d819f083.jpg

La data de 19 decembrie, polițiștii din Prahova au efectuat 2 percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 2 persoane au fost reținute, 2 arme letale de vânătoare, 71 tuburi cartușe, 7 kg alice de diferite mărimi, 12 cartușe precum și alte obiecte destinate vânătorii au fost ridicate.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoare au efectuat cele 2 percheziții în localitatea Chiojdeanca, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetările efectuate, au rezultat indicii că persoanele bănuite ar fi folosit diverse arme pentru a bracona animale sălbatice pe raza fondului de vânătoare 43 Lapoș,

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor: 2 arme letale de vânătoare, 71 tuburi cartușe, 7 kg alice de diferite mărimi, 12 cartușe, capse, bure destinate confecționării de cartușe de vânătoare, două binocluri și mai multe cuțite de vânătoare

2 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Ulterior, cele 2 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de arestare preventivă.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.