56.jpg

Autoritățile au fost puse în alertă de un apel la 112, fiind nevoite să procedeze în consecință, în cazul unei astfel de alerte.

UPDATE: 22.50

La Kaufland s-a încheiat activitatea de verificare fără a fi depistate dispozitive explozive.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știrea inițială:

Bărbatul care a sunat la numărul unic 112 nu mai poate fi contactat, însă polițiștii și pompierii trebuie să respecte procedurile.

Astfel, au fost nevoiți să evacueze aproximativ 150 de persoane din magazinul Kaufland Nord Ploiești.

Deocamdată nu s-a recurs la o astfel de măsură și la Spitalul Județean de Urgențe, mergându-se pe varianta că este vorba despre o glumă proastă.

ISU Prahova a trimis la cele două obiective câte o ambulanță SMURD și o autospecială pentru stingerea incendiilor.

Revenim cu detalii.  


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.