doroftei-accident1.jpg

Patru autoturisme au fost distruse în această noapte în jurul orei 00,40, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Potrivit martorilor și unor surse apropiate anchetei demarate de Poliție, vinovat de producerea accidentului ar fi chiar fiul cel mic al lui Leonard Doroftei. 

UPDATE:  Noi detalii și imagini despre accidentul provocat de fiul lui Doroftei în Ploiești. Un tânăr nevinovat a ajuns la spital

Tânărul aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes circula cu viteză pe Șoseaua Vestului și nu ar fi observat la timp un autoturism care acorda prioritate de trecere unor pietoni. Impactul a fost unul puternic, cele două mașini ricoșând în alte două autoturisme. Oficial, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Fiul lui Doroftei a provocat un accident grav pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Patru mașini distruse, o persoană rănită-FOTO

În urma coliziunii a fost rănită o persoană care a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările și circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Totodată în cauză va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vezi mai jos imagini de la fața locului:

53782ef8-d038-4a5c-9a48-6b61738255d5.jpg

286bdd43-2998-4f4c-9dd2-4412dc3dd158.jpg

de02bb2e-a9b6-4a79-a416-d268858e4c83.jpg

450e46ce-da00-4f25-82e7-49f597d52d1a.jpg

doroftei-accident1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.