În ce scenariu vor funcționa, de mâine, școlile din Ploiești

0

Elevii, cu excepția claselor a VIII-a și a XII-a se întorc mâine la cursuri, după o vacanță prelungită din cauza valului al treilea de coronavirus. Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova se va întruni în ședință astăzi pentru a decide scenariile în care vor funcționa școlile din fiecare localitate din Prahova, în funcție de rata incidenței cumultative covid.

Pentru că la Ploiești rata de incidență covid este astăzi, 4 mai, de 2,28, școlile din Municipiu vor funcționa după scenariul 2.

În acest scenariu este posibilă participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie sanitară.

Elevii din celelalte clase/ ani de studiu, respectiv clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a vor face exclusiv ore online. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău