Studenții de la UPG Ploiești se întorc, din ianuarie 2021, la facultate, pentru anumite activități didactice

Studenții de la UPG Ploiești se vor întoarce, din luna ianuarie 2021 la facultate, pentru o serie de activități didactice. Cursurile se vor derula, însă, în continuare online.

Decizia privind reîntoarcerea studenților la facultate aparține Senatului universitar, care a hotărât ca anumite activități, din ianuarie 2021, să se desfășoare cu participarea fizică în universitate a tuturor studenților.

„Senatul universitar a hotărât ca, în perioada 11-27 ianuarie 2021, la toate programele de studii universitare de licență și master, formele IF, ID si FR, și pentru toți anii de studiu, activitățile didactice de seminar, laborator si proiect să se desfășoare prin participarea fizică în universitate a tuturor studenților, iar activitățile didactice de curs să se desfășoare online. În condițiile in care deciziile ministerului de resort si ale Guvernului României nu vor permite acest lucru, toate activitățile didactice se vor desfășura online”, a declarat conf.univ.dr. Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt UPG Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău