Raluca și Timotei, elevii de 10 la Bacalaureat de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza

0

Prahova a obținut performanța de a se situa în topul județelor unde s-au înregistrat cele mai multe medii de 10 la Bacalaureat. Doi dintre absolvenți sunt din Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”.

16 absolvenți de clasa a XII-a din Prahova au obținut media 10 la Bacalaureat, fapt care a adus județul nostru pe primul loc, alături de Vâlcea, în clasamentul cu cele mai bune rezultate la examen, după București.

Absolvenții Raluca Ionela Caran, din județul Prahova, și Timotei Tudor, din județul Teleorman, sunt cei doi performeri care s-au clasat primii la examenul național de Bacalaureat, obținând media 10, rezultat care confirmă faptul că pasiunea dublată de muncă este o premisă a succesului, a anunțat Colegiul Național Militar „Dimitrie Catemir” din Breaza.
Anunțul Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza
Dintre absolvenții care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat, doi sunt din Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”.
Absolvenții Raluca Ionela Caran, din județul Prahova, și Timotei Tudor, din județul Teleorman, sunt cei doi performeri care s-au clasat primii la examenul național de Bacalaureat, obținând media 10, rezultat care confirmă faptul că pasiunea dublată de muncă este o premisă a succesului. Colegi de clasă, prieteni și cu aceeași opțiune de viitor-Academia Tehnică Militară ” Ferdinand I”, cantemiriștii s-au remarcat pe parcursul liceului prin rezultatele obținute în activitatea școlară și extrașcolară.
Raluca a tins mereu spre autodepășire. Reușitele ei au clasat-o prima în promoția ei, obținând media generală 9,99, cu medii de 10 în ultimii trei ani de școală. Pasionată de științele exacte, tânăra cantemiristă a excelat și în cadrul olimpiadelor și concursurilor școlare de nivel județean și interjudețean, în cadrul cărora s-a remarcat prin distincțiile obținute la discipline precum: matematică, fizică, biologie și franceză.
La rândul lui, Timotei s-a remarcat prin rezultatele obținute la învățătură, prin calificarea la faza județeană a olimpiadei de matematică, dar și prin performanțele obținute în domeniul sportului, cu echipa de volei. La finalul celor patru ani, Timotei a avut media generală 9,57.
Despre cei doi liceeni ne-a vorbit diriginta lor, prof. de limba engleză, Corina Barbu.
„Momentul cel mai frumos din viața unui profesor diriginte este atunci când te bucuri alături de elevii tăi. Este minunat să culegi roade după ce ai construit visuri. Raluca și Timotei sunt elevii de 10 ce reprezintă o promoție întreagă. Succesul lor este rodul muncii în echipă, elev-părinte-profesori. Fiecare dintre colegii mei a contribuit la devenirea acestor tineri frumoși, caractere puternice și minți ascuțite. Rămân modele pentru generațiile viitoare!
Semper fidelis!”
Emoțiile trăite de absolvenții noștri sunt reflectate în cuvintele lor:
Felicitari și mult succes în continuare!
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău