contrabanda-sighet-1.jpg

52 kg tutun vrac şi 4.160 țigarete de provenienţă extracomunitară au fost depozitate la domiciliul unui ploieștean. Totodată, în urma unei razii la oborul din Ploiești, polițiștii au depistat alte două infracțiuni de contrabandă cu țigarete.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un ploieștean, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de deţinerea de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 1 kg tutun de fumat şi contrabandă.

Din cercetări au rezultat indicii că acesta ar fi achiziţionat 52 kg tutun vrac şi 4.160 țigarete de provenienţă extracomunitară, introduse pe teritoriul României prin contrabandă, și le-ar fi depozitat la adresa de domiciliu.

 

Prejudiciul cauzat este în valoare de 21.749 lei.

Potrivit sursei citate și la nivelul Secției nr. 1 Ploiești a fost organizată și desfășurată o acțiune, în zona Oborului și a cartierului Bereasca, în vederea prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun și alcool. Au fost constatate două infracțiuni de contrabandă cu țigarete (1.080 țigarete confiscate) și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.130 lei.

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești