- Publicitate -

Primarul Ploieștiului și directorul rafinăriei Petrotel Lukoil au plantat pomi în Parcul Municipal Vest

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko, au participat, astăzi, la o activitate ecologică la Parcul Municipal Ploiești Vest, derulată în comun cu Asociația “Ne implicăm”.

Comunicatul Petrotel Lukoil:
Astazi, 26 mai, Directorul Rafinariei PETROTEL-LUKOIL, dl Kovalenko A., alaturi de Primarul Mun. Ploiesti, dl Volosevici A. si de Asociatia Ne Implicam, au plantat in Parcul Municipal Vest, platani de 4 m inaltime, pentru dezvoltarea spatiului verde, promitand ploiestenilor ca acest loc va deveni un adevarat paradis verde, un loc de relaxare si de practicat sport!
Multumim Asociatiei Ne Implicam, asociatie cu care Rafinaria, a oferit masa calda echipelor medicale din cadrul spitalului covid Movila! Sa credem in puterea faptelor bune!
UPDATE  Comunicatul Primăriei Ploiești

Din dorința de a dezvolta și conserva ecosistemele la nivelul orașului nostru, cu sprijinul rafinăriei Petrotel – Lukoil au fost plantați, în cursul acestei acțiuni, 40 de platani în Parcul Municipal Ploiești Vest. Arborii respectivi au în jur de 3-4 m înălțime și contribuie, pe lângă producerea de oxigen, și la reglarea temperaturii în zona de agrement amintită. Cei 40 de platani vor fi îngrijiți de reprezentanții Asociației “Ne implicăm”.

Primii platani au fost plantați de primarul Andrei Volosevici și de către directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko, în semn de responsabilitate față de mediul înconjurător și grijă pentru comunitate. Ambii lideri și-au exprimat, cu acest prilej,  aprecierea față de parteneriatul comun pe care administrația locală și rafinăria Petrotel Lukoil îl desfășoară în beneficiul municipiului Ploiești.

În contextul activității de astăzi, directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko a declarat că aceasta nu este prima acțiune de plantare de copaci la care reprezentanții companiei au participat și că există o preocupare în refacerea ecologică a teritoriului aflat în vecinătatea rafinăriei.

Totodată, acesta și-a exprimat mulțumirile față de administrația locală și în mod special față de  primarul Andrei Volosevici pentru că au implicat rafinăria Petrotel – Lukoil în acest proiect.

Directorul Aleksei Kovalenko a dat asigurări că, pe lângă susținerea de ordin tehnic oferită de rafinăria Petrotel – Lukoil, se dorește și un angajament sporit al companiei în îmbunătățirea aspectelor ecologice și  înfrumusețarea municipiului Ploiești.

Primarul Andrei Liviu Volosevici a ținut să sublinieze că activitatea la care a participat a fost plăcută și că aceasta s-a derulat în prezența unor prieteni, care se implică activ în viața orașului nostru.

De asemenea, a declarat că este convins că, în cadrul relațiilor de colaborare pe care administrația publică locală le are cu rafinăria Petrotel – Lukoil, vor avea loc din ce în ce mai multe acțiuni și proiecte comune, menite să dezvolte Ploieștiul.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Mai multe obiecte de mobilier, furate dintr-un loc de joacă din Ploiești. Un noul apel al SGU

Mai multe obiecte de mobiler au fost furate dintr-un loc de joacă situat pe strada Cameliei, din cartierul Nord al Ploieștiului. Anunțul a fost făcut...

Anunţ public privind actualizarea ”Deciziei etapei de incadrare pentru proiectul   Construire complex recuperare sulf RS3”

Petrotel-Lukoil S.A anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a “Deciziei etapei de încadrare nr. 11034/21.01.2019”  pentru proiectul “Construire complex recuperare sulf RS3”...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Petrolul s-a calificat în noul format al Cupei României, după 4-0 cu CSC Șelimbăr

Noul format al Cupei României prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior...

Șeful Protecției Consumatorului despre meniul din restaurante: „E greu de crezut că lăbuța de crocodil sau cotletul de zebră sunt proaspete”

„Este greu de crezut că cotletul de zebră și lăbuța de crocodil se vând la fel de bine ca pieptul de pui. Dar, totuși,...

Povestea de succes a companiei Verytas, condusă de Aurelian Amuza. Cum a ajuns să construiască un bloc cu birouri și apartamente de lux în...

În zona 0 a municipiului Ploiești, pe strada Bucegi la nr 12, se construiește primul bloc cu birouri și locuințe de. Imobilul, vecin cu...

Petrolul vinde la pachet biletele pentru meciurile cu FCSB și FC Argeș. Cât costă

Petrolul Ploiești vinde, la pachet, bilete la meciurile pe care le va disputa cu FCSB și FC Argeș, pe stadionul Ilie Oană. Prețurile pornesc...

Ce despăgubiri primesc victimele accidentelor rutiere, pe cale amiabilă sau în instanță – Ce reprezintă ”punctajul traumatologic”

Știm că suntem obligați să încheiem asigurări de răspundere civilă auto (RCA), dar puțini cunosc ce drepturi au și prin ce proceduri complicate își...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -