biciclist-6.jpg

Se circulă cu dificultate la ieșirea din Ploiești spre Bucov, traficul rutier fiind dirijat de polițiștii care cercetează accidentul mortal produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.30.

Biciclistul și-a pierdut viața în urma, după ce a fost lovit de o mașină, la ieșirea din Ploiești, spre Bucov.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că ”șoferul” vinovat are 24 de ani și nu posedă permis de conducere, fiind și sub influența alcoolului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta nu recunoaște că ar fi condus autovehiculul, însă cercetarea preliminară îl idică drept autor al faptei. 

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, etilotestul polițiștilor a indicat valoarea 0,83mg/l alcool pur în aerul respirat, ceea ce reprezintă o valoare aproape dublă în sânge.

Revenim cu detalii la finalizarea cercetărilor care presupun deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.  

foto cu caracter ilustrativ

biciclist-6.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...