17858466_10211389288180597_1197685414_o.jpg

Observatorulph.ro a demarat o campanie de sancționare publică a șoferilor care parchează ilegal la Ploiești, cei mai mulți având mașini scumpe, model SUV. În loc să-i blocheze, conducerea SGU aruncă ”pisica” în ograda Consiliului Local Ploiești, care nu a inclus pe lista situațiilor în care mașinile pot fi blocate și pe cele parcate pe trecerea de pietoni. Noaptea minții!

 

 Șofer șmcher de Ploiești: ”Are BMW, dar nu și 2 lei pentru parcare?”

Cititorii ne-au trimis numeroase exemple de mașini parcate pe trotuar și chiar pe trecerile de pietoni, pentru care redacția noastră a solicitat puncte de vedere de la SGU, societatea care are în atribuții blocarea autoturismelor.

Un astfel de caz aici: Pericol de accidente în fața unei școli din Ploiești. Un șofer a parcat pe trecerea de pietoni

 

Culmea, chiar în cazul mașinilor parcate pe trecerea de pietoni, unele chiar în fața școlilor, conducerea SGU se spală pe mâini și invocă o hotărâre a Consiliului Local Ploiești din 2015.

Iată răspunsul fabulos transmis redacției noastre: ”În urma solicitării dvs., înregistrată cu nr. 6160/6.04.2017 la societatea noastră, vă comunicăm faptul că, în conformitate cu art.5(1) din Anexa nr.1 a HCL nr.214/2015, în textul acesteia nu este prevăzută măsura blocării autovehiculelor parcate neregulamentar pe trecerea de pietoni. Precizăm că aceasta hotărâre reglementează activitatea de blocare a autovehiculelor de către angajații societății noastre”.

Cum a devenit Bulevardul Castanilor parcare pentru șmecheri. FOTO

 

Observatorulph.ro solicită public modificarea acestei hotărâri pentru ca SGU să nu mai poată invoca niciun motiv în blocarea mașinilor șmecherilor din Ploiești.

Puteți trimite imagini cu mașini parcate ilegal pe adresa [email protected].ro sau pe pagina de Facebook a ziarului nostru.