Rezultatele acțiunii polițiștilor rutieri pe șoselele din Prahova, după ce au ieșit în tot județul, pentru a-i depista pe cei care se urcă beți sau drogați la volan

0

Controale au loc zilnic, însă numărul din ce în ce mai mare de cazuri de șoferi iresponsabili necesită acțiuni suplimentare, cu efective sporite. O astfel de acțiune s-a derulat în cursul zilei de ieri, ca de obicei cu rezultate ușor de anticipat.

IPJ Prahova: Pe data de 6 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat pe raza județului Prahova, o acțiune, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Au fost obținute următoarele rezultate:

• testări efectuate – 342 din care 5 pozitive
• sancțiuni aplicate – 124, din care:
– 3 pentru conducere sub influența alcoolului ( 2 conducători auto și un biciclist)
• permise reținute – 7
• valoare sanctiuni – 27.616 de lei
• infracțiuni constatate – 2 pentru conducere sub influența alcoolului.

Recomandări: Nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe!

Respectați regimul legal de viteză întrucât viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic, pot cauza evenimente rutiere cu consecințe grave!

Respectați indicațiile polițiștilor!

Circulați cu prudență și efectuați manevre de schimbare a direcției de mers, de întoarcere sau depășire doar după ce v-ați asigurat temeinic!”

sursa IPJ Prahova

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău