Al doilea accident din Valea Călugărească a fost provocat de un șofer de 87 de ani. A încercat să întoarcă peste axul drumului

0

Două accidente produse vineri în Valea Călugărească, pe DN1B, la aproximativ două ore distanță. În primul, vinovată a fost o șoferiță în vârstă de 43 de ani, iar cel de al doilea a fost provocat de un șofer în vârstă de 87 de ani.

Știrea inițială AICI.

IPJ Prahova: ”DN1 B – Valea Călugărească, accident rutier între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 87 ani și o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto.

Se circulă dirijat – restricții pe banda nr. 2, pe ambele sensuri.”

Din primele date se pare că șoferul în vârstă de 87 de ani ar fi vinovat de producerea accidentului, acesta efectuând manevra de întoarcere peste linia continuă a DN1B. Manevra a fost făcută brusc, fără nici cea mai mică intenție a șoferului de a ține cont de interdicția ei în acea zonă și fără măcar să se asigure.

Sursa IPJ Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău