Încă ”o serie” de bețivi la volan, opriți în trafic de polițiștii prahoveni. Unul dintre ei a fost implicat într-un accident, în care a distrus trei mașini parcate

0

Polițiștii prahoveni reușesc zilnic să depisteze în trafic șoferi aflați sub influența alcoolului. Numărul cazurilor crește în zilele din weekend.

Sâmbătă, 9 octombrie, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Măneciu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.  În timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Măneciu, un tânăr în vârstă de 25 de ani din comună a pierdut controlul direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile și ar fi intrat în coliziune cu trei autoturisme care se aflau parcate pe sensul său de deplasare.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologie de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Tot sâmbătă 9 octombrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Azuga au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Un alt caz – pe 9 octombrie, în jurul orei 17:30, polițiștii Poliției municipiului Câmpina Secției Rurale de Poliție Ciorani, la intersecția străzilor Republicii cu Calea Doftanei, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat domiciliat în București.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot pe 9 octombrie, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră, pe strada Tudor Vladimirescu din oraș, au oprit pentru control, un  autoturism condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău