Restricții de circulație între Prahova și Dâmbovița, duminică, cu ocazia desfășurării competiției Road Grand Tour The Wall Pucioasa 2021

0

Pe data de 19 septembrie, în intervalul orar 10.00-16.00, pe raza județelor Prahova și Dâmbovița se va desfășura competiția sportivă Road Grand Tour The Wall Pucioasa 2021, această competiție desfășurându-se pe următorul traseu:

Plecarea se va face din Dâmbovița( ora 11.00): Pucioasa- Miculești-Vârfuri-Valea Lungă Cricov-Sultanu-Plaiu-Provița de Sus-Ocina de Jos-Adunați-Costișata-Bezdead-Miculești-Pucioasa. (ora 15.00 estimarea sosirii ultimului concurent).

Atât pentru prevenirea evenimentelor rutiere cât și pentru buna desfășurare a evenimentului, traseul va fi monitorizat de către polițiștii Biroului Rutier Câmpina și vor fi asigurate măsuri de restricție a traficului rutier cu ocazia deplasării sportivilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău