Dacă ai fi văzut imaginile astea, ai mai fi depășit în „curba morții” de pe DN 1A?-VIDEO

1

În ciuda numeroaselor accidente rutiere grave, unele din ele chiar mortale, drumurile din Prahova continuă să fie tranzitate zilnic de șoferi inconștienți care își pun în pericol propria viață, dar și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Chiar dacă în ultimele săptămâni polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat numeroase acțiuni care au avut drept scop combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere grave, în special viteza excesivă și nerespectarea semnificației indicatoarelor rutiere, zilnic primim pe adresa redacției imagini cu șoferi care încalcă legea.

Astăzi vă prezentăm cazul unui șofer care a fost surprins de o cameră de bord în timp ce depășea un camion pe linia continuă, într-o curbă periculoasă de pe DN 1A. Imaginile au fost realizate la ieșirea din localitatea Cocorăști Colț spre București.

În urma cu aproximativ doi ani, în curba respectivă, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia un bărbat a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite grav.

Citește și: Imagini de la accidentul mortal petrecut pe DN 1 A, la ieșire din Cocorătii Colț

Nu putem să nu ne întrebăm: Dacă șoferul teribilist ar fi vizionat imaginile de la accidentul mortal care a avut loc în 2019 în același, ar mai fi executat manevra?

„Din păcate nu se vede numărul mașinii și nici nu l-am reținut. S-a întâmplat azi, la ieșire din Cocorăști Colț către Buftea. Conducătorul auto a depășit în curba, pe linie continuă. Daca venea cineva din sens opus, era impact frontal.” este mesajul care a însoțit video-ul de mai jos, primit pe adresa redacției.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui că epavele rezultate in urma unor astfel de accidente să rămână la fața locului.
    Poate numai așa se ia aminte!
    (știu că nu se poate decât după multe aprobări)

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău