icars.ro: Lecție de viață, lecție de modestie – Ce mașină conduce solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov

0

Are succes. Este iubit în România, în Moldova, în Rusia, dar și în vestul Europei. Ar putea să își permită mașini mult mai scumpe, mai accesorizate, mai performante, dar este departe de tiparul vedetelor de carton, pe care doar imaginea artificială le recomandă.

Toți îl știm pe Roman Iagupov, solistul vocal al trupei Zdob și Zdub. Este rus doar la origine, deși nu asta este important. Fan al multiculturalismului, Roman a învățat limba română și s-a integrat perfect în trupa stabilită la Chișinău. În fapt, casa lor este peste tot, pentru că ”între oameni nu trebuie să existe diferențieri în funcție etnie”. O atitudine pentru care este admirat și are fani în întreaga lume.

Rușii cântă cu el, la concerte, în limba română. Românii au învățat și ei câteva cuvinte rusești. Nu există bariere și Roman Iagupov demonstrat asta, le-a arătat tuturor că doar politicienii strică atmosfera, ne dezumanizează, ne asmut fără un fundament real. Am putea spune: ”Noroc că mai sunt oameni ca Roman, care ne mai trezesc la realitate!”

Să nu uităm că suntem pe www.icars.ro, un site dedicat pasinaților de mașini, o ocazie numai bună pentru a vedea că Roman Igupov este un om deosebit. Spuneam la începutul textului că munca i-a adus succesul, iar succesul prin muncă vine și cu răsplata materială. ar putea să își permită aproape orice mașină, dar are o cu totul altă opinie despre acest aspect: Punem preț prea mare pe bani. Adevăratele valori sunt altele, din păcate estompate de lux fără noimă.

Citește continuarea pe icars.ro (site de anunțuri auto gratuite, blog@vlog), AICI.

foto presa md

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău