accident-trecere-pietoni_54c90.jpg

O elevă din clasa a 9-a, de la Liceul Lazăr Edeleanu, a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni. Șoferul nu i-ar fi acordat prioritate, călcând-o pe picior.

Șoferul a oprit după câțiva metri, apoi s-a intors și i-a spus: "scuze, nu te-am vazut", după care și-a continuat drumul.

Eleva a plecat a plecat spre școală, însă acolo saa simțit rău, fiind îndrumată de către colegi să meargă la cabinetul medical.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Prahova: ”În această dimineață, în jurul orelor 08:10 am fost sesizați prin apel 112, de către asistenta cabinetului medical al unui liceu din Ploiești, despre faptul că o minoră în vârstă de 15 ani, elevă în cadrul unității de învățământ, acuză dureri, afirmând că a fost victima unui accident rutier produs în jurul orelor 07:20, pe Bulevardul Petrolului din municipiu.

În acest moment, polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea autoturismului implicat în evenimetul rutier și stabilirea identității conducătorului auto.”

Revenim cu detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg