lucrari-carosabil-ploiesti.jpg

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în Cartierul Albert, la ieșire din Ploiești, după ce au explodat două cauciucuri ale unui autobuz TCE, care circula pe traseul 1 D.

UPDATE - 18.40 - O tânără în vârstă de 28 de ani, care se afla în autobuz în momentul incidentului, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Potrivit SAJ Prahova, tânăra prezintă un traumatism lombar. Restul pasagerilor au refuzat transportul la unitatea medicală.

UPDATE: Conducătorul auto ar fi declarat polițiștilor sosiți la fața locului că în momentul incidentului în autobuz se aflau 35 - 40 de persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Reacția TCE Ploiești după ce unui autobuz i-au explodat două cauciucuri

Autobuzul TCE se îndrepta pe direcția Carrefour - centru, iar la un moment dat i-ar fi explodat două cauciucuri. În momentul incidentului, șoferul autobuzului a frânat, moment în care doi pasageri s-au rănit. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. O persoană a fost transportată la spital..

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...