trecere-de-pietoni-3dd.jpg

Autoritățile locale din Ploiești intenționează să implementeze și la Ploiești modelul de trecere de pietoni 3D, după modelul de la Buzău.

Inițiativa la Buzău a aparținut elevilor de la Liceul de Arta. Astăzi, viceprimarul Cristian Ganea a susținut că se dorește implementarea unor astfel de treceri de pietoni 3D și la Ploiești, în zonele unde momentan nu au fost executate lucrări de marcaj.

”Vom propune acest lucru în Comisia de Circulație și nu este exclusă o colaborare cu elevii de la Liceul de Arta”, a susținut Ganea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.