raul-petrescu-director-rasp=-ploiesti.jpg

Ultima probă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a avut loc astăzi. Așa cum de altfel se preconiza încă de dimineață, Raul Petrescu este noul director al RASP.

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieștiului, a candidat pentru funcția de director al RASP Ploiești, post care a devenit vacant încă de la finele anului trecut.

Citește și: Raul Petrescu va fi director al RASP Ploiești. Surse

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pot să confirm că sunt noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Am fost anunțat în urmă cu 10 minute și pot să vă spun că mă întorc în administrație cu gândul de a face aceeași performanță pe care am făcut-o și în mandatul de viceprimar”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu.

Pentru funcția de director al RASP Ploiești s-au înscris trei persoane, însă numai două au rămas în cursa finală. Este vorba despre Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului, și Vasile Ionescu, directorul adjunct al Regiei, cel din urmă îndeplinind funcția de director general interimar până la organizarea concursului.