Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

raul-petrescu-director-rasp=-ploiesti.jpg

Ultima probă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a avut loc astăzi. Așa cum de altfel se preconiza încă de dimineață, Raul Petrescu este noul director al RASP.

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieștiului, a candidat pentru funcția de director al RASP Ploiești, post care a devenit vacant încă de la finele anului trecut.

Citește și: Raul Petrescu va fi director al RASP Ploiești. Surse

„Pot să confirm că sunt noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Am fost anunțat în urmă cu 10 minute și pot să vă spun că mă întorc în administrație cu gândul de a face aceeași performanță pe care am făcut-o și în mandatul de viceprimar”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu.

Pentru funcția de director al RASP Ploiești s-au înscris trei persoane, însă numai două au rămas în cursa finală. Este vorba despre Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului, și Vasile Ionescu, directorul adjunct al Regiei, cel din urmă îndeplinind funcția de director general interimar până la organizarea concursului.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești