raul-petrescu-director-rasp=-ploiesti.jpg

Ultima probă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a avut loc astăzi. Așa cum de altfel se preconiza încă de dimineață, Raul Petrescu este noul director al RASP.

Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploieștiului, a candidat pentru funcția de director al RASP Ploiești, post care a devenit vacant încă de la finele anului trecut.

Citește și: Raul Petrescu va fi director al RASP Ploiești. Surse

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pot să confirm că sunt noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Am fost anunțat în urmă cu 10 minute și pot să vă spun că mă întorc în administrație cu gândul de a face aceeași performanță pe care am făcut-o și în mandatul de viceprimar”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu.

Pentru funcția de director al RASP Ploiești s-au înscris trei persoane, însă numai două au rămas în cursa finală. Este vorba despre Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului, și Vasile Ionescu, directorul adjunct al Regiei, cel din urmă îndeplinind funcția de director general interimar până la organizarea concursului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...