La evenimentele de 1 Decembrie pot participa și persoanele nevaccinate. Ce se întâmplă la Ploiești

0

Deși inițial accesul spectatorilor la evenimentele de 1 Decembrie era permis doar în baza certificatului verde, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a declarat că măsura se aplică doar în zona ”oficialităților” prezente la acțiunile desfășurate de Ziua Națională.

„Interdicția de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu și zonei din apropiere unde stau oamenii. Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică și purtarea măștii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, ieri, la finalul ședinței de Guvern

Astfel, doar în zona oficială și la recepțiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanților este limitat, a precizat Arafat, potrivit Antena 3.

1 Decembrie la Ploiești

La Ploiești, manifestările de 1 Decembrie se vor desfășura începând cu ora 11.00, în Piața Eroilor din municipiu. Vor fi ceremonii militare și manifestări dedicate Zilei Naționale a României, însă va lipsi tradiționala paradă militară.

Programul include salutul drapelului, intonarea Imnului de Stat al României și oficierea unui serviciu religios, iar după alocuțiuni, va avea loc depunerea de coroane de flori în memoria eroilor, la activități fiind anunțată participarea a autorităților locale și județene, a parlamentarilor de Prahova și personalul militar.

Citește și: Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Ploiești

În programul anunțat de Primăria Ploiești nu figurează nici celelalte activități organizate înainte de pandemie.

Prin urmare, vor lipsi concertele, dar și tradiționala fasole cu cârnați de la finalul manifestărilor.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău