Primăria vrea să cumpere o aplicație tip City App/ Alert pentru transmiterea incidentelor și pentru primirea de sesizări. Ce părere aveți?

0

Primăria Ploiești intenționează să achiziționeze o aplicație de tip ”City App/Alert” pentru platformele de operare IOS și Android”, pentru transmiterea incidentelor, dar și pentru primirea de sesizări și reclamații din partea cetățenilor prin intermediul telefoanelor mobile. Valoarea investiției este estimată la 68.000 de lei fără TVA.

Conform documentației prezentate pe site-ul Primăriei Ploiești, aplicația de tip City App/Alert pentru platformele de operare IOS și Android ar avea un dublu scop.

„Aplicația informatică va fi folosită pentru raportarea incidentelor/ sesizărilor/ reclamațiilor din municipiul Ploiești.

Soluția informatică va fi alcătuită dintr-un set de aplicații de raportare a incidentelor/ sesizărilor/ reclamațiilor pentru telefoane mobile cu sisteme de operare Android sau iOS/ tablete alături de o soluție web de raportare a incidentelor /sesizărilor/ reclamațiilor cetățenilor”, se precizează în documentația de atribuire a contractului.

Conform documentației, separat, aplicația ar urma să permită localizarea pe hartă a incidentului semnalat (sesizare/ reclamație) și, separat, ar urma să fie realizat un registru electronic independent, astfel încât, potrivit documentații, aceasta să primească automat un număr pentru soluționare, urmând ca la final, cetățeanul să fie notificat și să i se comunice cum s-a rezolvat situația.

Totodată, Primăria Ploiești va transmite, prin intermediul aplicației, comunicate de presă, , proiectele municipalității, calendarul evenimentelor, dar și date despre turism și gastronomie.

Valoarea estimată pentru această investiție este de 68.000 de lei fără TVA, sursa de finanțare urmând să fie asigurată din bugetul local.

„Termenul de finalizare a implementării este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor, după semnarea contractului și constituirea garanției de buna execuție”, se precizează în anunțul Primăriei Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău