Ninsori și vânt puternic la munte în Prahova. Anunțul ANM

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de vreme rea, valabilă inclusiv în zona de munte din Prahova. Avertizarea ANM este valabilă în intervalul luni, 29 noiembrie, ora 10.00 – marți, 30 noiembrie, ora 20.00.

După ce zona de munte din Prahova a fost sub cod galben, mai nou ANM a emis o informare meteo valabilă și la nivelul județului nostru, în zona de munte.

Iarna se instalează confortabil în zona de munte, unde, spun meteorologii, vântul va sufla cu putere, iar temporar va ninge.

„Local și temporar, în intervalul menționat, vor fi intensificări ale vântului la munte, mai ales la altitudini mari, precum și în regiunile sud-estice, iar în cursul zilei de marți (30 noiembrie) și în sud-vestul teritoriului”, a anunțat ANM.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, „se vor înregistra rafale în general de 50…70 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali, începând din dimineața zilei de marți (30 noiembrie), de peste 80…100 km/h și temporar va ninge”.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău