La Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești a început distribuirea biletelor Untold și voucherelor de cumpărături pentru campania de donare de sânge

0

Sute de prahoveni au participat, în perioada 13 – 14 noiembrie, la campania de donare de sânge “BLOOD NETWORK”, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD 2022, campanie care s-a desfășurat la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Donatorii se pot prezenta să ridice voucherul de cumpărături și biletul pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2022 oferite de organizator.

Distribuirea voucherului de cumpărături și a biletului la prima zi a festivalului UNTOLD a început cu două zile mai târziu, dar totul a fost generat de faptul că perioada în care au fost livrate biletele prin fan curier a coincis cu perioada cu cel mai mare număr de comenzi la firmele de curierat, la nivel național, din cauza campaniei Black Friday.

„Organizatorii UNTOLD au fost de nota 10. Inițial, la campania de donare de sânge, care a avut loc în perioada 13 – 14 noiembrie, s-a estimat participarea a 485 de donatori, în cele două zile, având în vedere numărul înregistrat la campania anterioară din Ploiești.

Numărul donatorilor a fost însă mult mai mare: 708 persoane, iar organizatorii UNTOLD au au anunțat că vor căuta o posibilitate să mărească numărul de bilete oferite în cadrul campaniei.

Pe 18 noiembrie, organizatorii au transmis biletele prin fan curier, însă data a coincis cu Black Friday și cu faptul că a fost înregistrat un număr mare de comenzi la nivel național.

Din cauza acestui fapt biletele nu au ajuns pe data de 20 noiembrie, ci pe 22 noiembrie și deja au venit persoane să ridice biletele și voucherele de cumpărături.

Programul de ridicare al biletelor este în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00, mai puțin în zilele de 29 și 30 noiembrie, precum și pe 1 Decembrie.

Trebuie menționat că organizatorul UNTOLD a suplimentat numărul de bilete și de vouchere și a oferit posibilitatea ca, în cele două campanii derulate la Ploiești, 1100 de persoane să fie beneficiare”, a precizat dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești.

Citește și: Coadă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești. Prahovenii au donat sânge (și) pentru bilete la Untold și vouchere de cumpărături

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău