Decizie CLSU. Operațiuni de dezinfecție, de două ori pe săptămână, în școlile din Ploiești. Primăria va distribui 10.000 de doze de gel dezinfectant pentru mâini

0

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești a aprobat, astăzi, efectuarea, de două ori pe săptămână, a operațiunilor de dezinfecție în unitățile de învățământ, în care se desfășoară activitate didactică cu prezență fizică. Anunțul a fost făcut de Primăria Ploiești, care a precizat că vor fi distribuite 10.000 de doze de gel dezinfectant pentru mâini.

Decizia, potrivit Primăriei Ploiești, se aplică începând de astăzi și până în data de 22.12.2021.

„Operațiunile de dezinfecție se vor efectua la solicitarea unităților de învățământ, ori de câte ori este nevoie, în sălile de clasă, unde au fost înregistrate cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov-2, precum și la reluarea cursurilor cu prezență fizică, acolo unde acestea s-au desfășurat în sistem on-line”, a precizat Primăria Ploiești.

Regia Autonomă de Servicii Publice și Direcția Tehnic, Investiții, prin Serviciul Dezvoltare, Administrare Unități de Învățământ și Sănătate, vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Primăria Ploiești a mai anunțat că va distribui, unităților de învățământ din oraș, 10.000 de doze de gel dezinfectant pentru mâini, cu acțiune virucidă și bactericidă, destinate utilizării de către copii și cadrele didactice, ca măsură profilactică împotriva răspândirii COVID-19.

„Dezinfectantul pentru mâini a fost donat administrației publice ploieștene de către un agent economic local. Municipalitatea ploieșteană mulțumește sponsorului pentru această donație utilă, în contextul epidemiologic actual”, a precizat Primăria Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău