Trei localități din Prahova au rata peste 6 la mia de locuitori. Cursuri online la cinci școli din Gura Vadului, Brebu și Slănic

0

Creșterea incidenței Covid-19 la peste 6 la mia de locuitori în trei localități din Prahova va veni la pachet cu o serie de măsuri. Cinci unități de învățământ din Gura Vadului, Brebu și Slănic vor trece în sistem online, după ce incidența a crescut la peste 6 la mia de locuitori. Grădinițele din cele trei localități vor funcționa cu prezență fizică.

Incidența cumulativă a crescut la peste 6 la mia de locuitori în trei localități din Prahova, respectiv la Gura Vadului, Brebu și Slănic.

Citește și: Rata incidenței pentru fiecare localitate din Prahova, inclusiv în Ploiești. La Gura Vadului a ajuns la 8,75

În cele cinci școli (învățământ primar, gimnazial, liceal) din cele trei localități ( Gura Vadului, Brebu și Slănic) cursurile se vor desfășura, de luni, online.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Prahova, în cele trei localități, patru unități de învățământ preșcolar își vor continua activitatea cu prezența fizică. Este vorba despre Grădinița cu program normal Gura Vadului, Grădinița nr. 1 Brebu, Grădinița nr. 1 Slănic și Grădinița nr. 2 Slănic.

Precizăm că incidența cea mai mare este la Gura Vadului: 8,75 la mia de locuitori.

Lista cu localitățile unde rata incidenței Covid-19 a depășit 6 la mia de locuitori, la nivel național, a fost publicată pe site-ul Ministerului Educației. (Vezi AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău