Elevii din Ploiești și din alte localități vor beneficia de abonamente TCE gratuite

SC Transport Călători Express a anunțat, luni, că atât elevii care locuiesc în Ploiești, dar și elevii domiciliați în altă localitate care învață în municipiu vor beneficia de un abonament nominal gratuit 100% pe durata cursurilor.

Elevii care locuiesc în Ploiești, dar și cei care fac naveta în municipiu pentru a merge la școală vor beneficia de abonamente nominale lunare gratuite.

Astfel, elevii care locuiesc în Ploiești vor beneficia de abonament nominal lunar gratuit 100% valabil pe o linie sau pe toate liniile.

În cazul elevilor care domiciliază în Ploiești, „pentru eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% valabile pe o linie sau pe toate liniile este necesar carnetul de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampilă pentru anul în curs”.

Vestea bună este că și elevii care fac naveta la Ploiești pentru a merge la școală. Societatea de transport din municipiu, TCE Ploiești, a anunțat că pe raza orașului vor putea beneficia de un abonament nominal gratuit 100% pe durata cursurilor.

„Pentru eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% este necesară o adeverință eliberată de unitatea de învățământ și traseul pe care circulă în municipiul Ploiești”, a precizat TCE Ploiești.

Elevii pot solicita eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% de la:

  • Casieria Colectoare – sediu – Program: Luni – Vineri 07.00 – 20.00/ Sâmbătă-Duminică – închis
  • Casieria Armoniei – Program; Luni – vineri 07.00 – 15.00/ Sâmbătă – duminică – închis
  • Casieria Pod Înalt – Program: Luni-vineri 07.00 -15.00/Sâmbătă, duminică – Închis

 

 

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596